Tilbake til forsiden

 

 

Den globalitiske

maktelitens krig mot Europas

folk fortsetter.

 

 

 

Ingenting er løst


Gule vester på gata i Paris.

 

 

 

Av Jan Herdal
Publisert
16. desember 2018

Forbausende laber regimeskifteinnsats i NRK - kan det være julestria? Hva om det var Putin som helg etter helg sendte tusener av politibetjenter på gata for å knuse dissentere med køller, pepperspray, vannkanoner og panservogner?

Regimemediene gleder seg over at de gule vestenes opprør synes å dabbe av i Frankrike. Det ble anslått ca. 3000 deltakere i protestene i Paris sist lørdag, 75 000 i hele landet. "Bare" et hundretall menneser ble skadet, og omtrent dobbelt så mange tauet inn.

Om regimet tror det er over med dette, gjør det regning uten vert. Det er et regimeskifte som trengs, ikke smuler. Ifølge avisa Le Figaro, støtter 54 prosent av det franske folket fortsatt aksjonene.

Maktelitens klimapolitikk, som var utløsende faktor for de største protestene i Frankrike siden 1968, vil fortsette, ikke bare i Frankrike, men over hele Europa. Globalistiske politikere er fast bestemt på at tommeskruen skal strammes, også her til lands.

Macron har kansellert planlagte økninger i drivstoffavgiftene, lover å øke minstelønna med vel 900 kroner i måneden fra januar, og redusere skatten for de fattigste pensjonistene. Tiltakene er beregnet å koste ca. 900 milliarder kroner.

Frankrike har allerede fra før større underskudd på statsbudsjettet enn Italia. Det kommer med dette til å øke ytterligere. Det gir Italia gode kort på hånda mot Brussel, som lar Macron gjøre hva han vil, men som nekter å godkjenne Italias statsbudsjett. Den innvandrer- og EU-skeptiske italienske regjeringen skal tvinges inn i rekkene med straffetiltak.

Det er mange faktorer som ligger bak den misnøye som nå har eksplodert i Frankrike, faktorer som ubønnhørlig drar Europa ned i fattigdom og kaos. Ødeleggende masseinnvandring fra inkompatible kulturer, terror og frykt, og makthavernes tilsynelatende irrasjonelle og  uforståelige ettergivenhet for islamsk middelalderideologi ligger og ulmer hele tida.

Like viktig er klimahysteriet og det såkalte "grønne skiftet". Det har ikke noe å gjøre med å redde verden. Det er sammen med fri migrasjon globalistenes viktigste redskap for å vinne makt på bekostning av nasjonalstaten og demokratiet. Makt til å utbytte mennesker. Til fortsatt å flytte penger fra fattige til rike.

"Skiftet" er i virkeligheten politisk planlagt økonomisk utarming av Europas folk. Stikkordet er dyrere energi. Billig kraft beskattes i hjel. Pengene brukes til å påtvinge oss dyr og ustabil kraft.

I en kommentar på sidene 2 og 3 i lørdagens Klassekampen skrev spaltist Sandra Lillebø fortsatt at "skiftet" er nødvendig, det er bare snakk om en mer rettferdig fordeling av "byrdene". Dette er typisk for de illusjoner den virtuelle venstresida lever av. Utarming vil alltid ramme hardest de som har minst marginer å gå på.

Alt annet er bullshit fra de rikes og skravle-middelklassens bord.