En av vestens trofaste terrorister i Syria
vender hjem som "flyktning" til sine oppdragsgivere,
som tar imot han med åpne armer.

 

Terrorist blir helt


Selvfølgelig skal man ikke spenne bein på folk.
Men også dette bildet sier en hel del mer, ja, faktisk noe helt annet
enn hva dysfunksjonelle infantilmedier vil ha det til.

 

Av Jan Herdal
Publisert 22. september 2015   Oppdatert 23. september 2015

En ungarsk kamerakvinne spenner bein på en "flyktning". I likhet med bildet av en død gutt på ei tyrkisk strand, gikk ovenstående bilde verden rundt som bevis på brutale overgrep mot desperate syriske flyktninger, og ble brukt i den like bevisstløse som uansvarlige progandaen for åpne grenser i Europa.

Kamerakvinnen ble globalt utskjelt og fikk sparken. "Flyktningen" heter Osama Abdul Mohsen og fikk mirakuløst trenerjobb i arbeidsledighetens Spania, samt stilling på et fotballakademi. Et godt kringkastet møte med Ronaldo var bonus. Godheten vant. Rettferdigheten seiret. Happy ending. Snipp, snapp...

Eller? Her kommer den ukjente resten av historien:

Det viser seg at Syrias største kurderparti, PYD (Democratic Union Party) kan dokumentere at Mohsen siden 2011, da vesten startet den åpne krigen mot Syria, har vært tilsluttet den al-Qaida-allierte terrorgruppa Al-Nusra-fronten. Han stiller altså på lag med den her til lands ikke ukjente mullah Krekar.

Kurderne skriver at Mohsen som medlem av terrorgruppa begikk alvorlige forbrytelser mot flere minoritetsgrupper i Syria, deriblant kurdere. De legger ved en skjermdump av mannens egen facebookside med bannerbilde av al-Qaidas svarte flagg.

Moshen flyktet fra den syriske byen Tel Abyad ved å blande seg med legitime krigsflyktninger straks kurderne begynte sitt angrep på byen.

Og joda, mannen har erfaring som fotballtrener også. PYD hevder at han som trener for et sunnimuslimsk lag deltok i organiseringen av fotballpøbelopptøyer som førte til drap på et 50-tall kurdere.

Dermed blir historien en tilfeldig bekreftelse på hva godhetsregimets marginaliserte kritikere hevder: Terrorister er godt representert i en uidentifisert folkestrøm som ingen vet hva inneholder, men som likevel konsekvent omtales som flyktninger av agenda-mafiaen. Salg av falske syriske pass er blitt big business.

Det kan sies enda sterkere: Etter fire år som vestens trofaste terrorist i Syria kommer syreren Osama Abdul Mohsen hjem til sine egentlige oppdragsgivere, som tar imot han med åpne armer og rikelig belønning. Det kostet riktig nok en beinkrok - men det må vel være en overkommelig pris?

- Mohsens opplevelse i Ungarn er enda et eksempel på vinklet rapportering i ledende medier som fortsetter å ignorere vitale kjensgjerninger rundt den påståtte flyktningekrisa, skriver Infowars.

Vil saken noensinne bli undersøkt og Mohsen eventuelt trukket til ansvar for sine gjerninger? Selvsagt ikke. Kan et slikt system, som er tuftet på gjennomgripende, kontinental korrupsjon og hvor terroristenes støttespillere befolker alle maktposisjoner overleve? Selvsagt ikke.

Her er hva norske lesere har fått vite av den demokratiske, sannhetssøkende, grundige, velorienterte, differensierte og humanistiske norske presse: Dagbladet, Aftenposten, NRK, VG. Glimrende orientering, hva? Hvorfor ikke utvise dama til IS i Syria?