Tilbake til forsida

 

 

Nå har Natos og USAs nyttige
slaktere begynt å ta med seg
automatvåpna og terrortreningen hjem.
Da er de brått ikke helter lenger.

 

Et fantastisk hykleri


Vestens frigjøringshelter i aksjon i Libya, godt støttet av bl.a. det norske og franske flyvåpnet. Gjett hvem som ble generalklakkør i Nato?

 

Av Jan Herdal
Publisert 9. januar 2015

Vesten, Nato og ikke minst Natos utrettelige propagandaapparat møter seg sjøl i døra med terrorattentatet i Paris. Det vi nå ser i de samme mediene må være noe nær verdensrekord i hykleri.

De muslimske ekstremistene har vært Vestens investeringsobjekt, kampfeller og frigjøringshelter i Afghanistan, Bosnia, Kosovo, Libya og Syria. Deres varemerke har alltid vært grusom terror, for å lamslå befolkningen. Vesten med USA i spissen er eier av denne strategien.

Nå har Natos og USAs nyttige slaktere begynt å ta med seg automatvåpna og terrortreningen hjem. Da er de brått ikke helter lenger. USAs og Vestens egen forakt for menneskeliv er nå blitt redskap for å skape kaos i Europa.

Med Norge og Frankrike i spissen bombet Nato Libya tilbake til steinalderen, angivelig for å beskytte sivilbefolkningen mot en diktator. Nato var jihadistenes flyvåpen, og Natos allierte forsynte dem med trening og våpen på bakken. Nå er Nord-Afrikas tidligere perle ødelagt. Den er forvandlet til et jihadistsentrum, et krigskaos og et helvete på jord. Slakterne er bare redskap. Igjen: Dette er USAs og Vestens strategi.

Nato-mediene var jihadistenes pressekorps. Er det mulig å glemme hvilken rolle norsk og annen vestlig presse spilte under denne krigen? Det er det åpenbart, så lenge de medskyldige har mediemonopol og kan beskytte hverandre. Dette er tankekontroll og -styring på tilnærmet globalt plan.

Helt siden Vestens/Israels angrep på Syria begynte for flere år siden, har vestlige medier framstilt slakterne sine som syriske frigjøringshelter i kamp mot et diktatorisk regime. Eventyret er trofast gjengitt også i norske medier. Jihadistene har vært støttet økonomisk, militært, moralsk. USAs allierte i Midtøsten har tjent som trenings- og oppmarsjområde. Er det mulig å glemme dette? Åpenbart.

Fra å være et stabilt og trygt land å bo i, har USA og Israel med sine stedfortrederterrorister og god hjelp fra det øvrige Vesten forvandlet Syria til en ruinhaug og verdens største flyktningproblem. Fortsatt kaller mediene Vestens angrep på landet "borgerkrig", samtidig som de samme mediene oppgir at inntil 17 000 jihadister fra vestlige land har invadert Syria.

Er slikt hykleri mulig? Javisst. Har du mediekontroll, kan du mer eller mindre elegant hoppe ut og inn av rollene som terroriststøtte og -bekjemper etter som det måtte passe.


Antisemittisme i Der Stürmer.

Nå trykker de samme mediene tegninger av muslimer som best kan sammenliknes med jøde- og bolsjeviktegningene i det tyske nazipartiets avis Der Stürmer (bildet). Disse har som mål å skape hets og motsetninger mellom folkegrupper og kaos i Europa. Og ja, det fins interesser som vil ha et slikt kaos.

Det gjelder bare å leite på rett sted.